<<Tilbage

 

Undskyld, hvis jeg kommer til at forstyrre din nattesøvn.

Gennem de seneste snart fem år har jeg beskæftiget mig journalistisk med kvindehandel. Jeg har mødt ulykkelige ofre, kyniske bagmænd, liderlige kunder, korrupte embedsmænd og ligeglade politikere. Det jeg har oplevet og været en del af, har ofte holdt mig vågen om natten. Gruen og råheden er så ubeskrivelig, at den kan give mig mareridt, men det der for alvor forstyrrer min nattesøvn, er den ligegyldighed, jeg har mødt hos de personer, der har magt til at ændre på forholdene. Jeg har tidligere i min bog "Solgt til sex" beskrevet nogle af mine møder med uansvarlige politikere og politifolk. Det har ikke fået dem til at ændre synderligt på deres adfærd. Derfor har jeg nu besluttet at sætte det sidste stik ind. I min romandebut "Døde prinsesser drømmer ikke" bliver der ikke lagt fingre imellem. Alt bliver afsløret, og selvom bogen er fiktion, så er metoderne taget fra virkelighedens verden, for jeg kunne desværre ikke finde på noget, der overgår det, der sker lige for næsen af os.
Naturligvis handler bogen ikke udelukkende om rå og perverteret udnyttelse af kvinder. Hvis den gjorde det, så ville der jo ikke være nogen, der kunne holde ud at læse den, og det er der faktisk allerede en del, der har haft mulighed for, og gudskelov har samtlige af de tilbagemeldinger, jeg har fået, været meget positive. En sagde i telefonen "Det er første gang, en bog har kunnet holde mig væk fra tv-skærmen tre aftener i træk". Så hvis du også har tid til at rive et par aftener og urolige nætter ud af din kalender og tilbringe den i selskab med hovedpersonen Ekstra Blads-journalisten John Hilling, hans kærlighedsaffærer, hans op- og nedture og hans hang til god italiensk mad og vin, så kan du købe bogen hos din boghandler fra den 28. maj 2009.

Forlaget Rosinante skriver:

Første bind i krimitrilogi om den desillusionerede reporter fra Ekstra Bladet, John Hilling.
Ved mødet med den italienske fotograf Carla oplever John for første gang en kærlighed og et menneske, han tør tro på. Under en reportagerejse til de irakiske flygtningelejre i Syrien forsvinder Carla under mystiske omstændigheder, og Johns verden styrter i grus.

En aften i København ser han, at en udenlandsk prostitueret bliver afstraffet af sin alfons. Han blander sig, bliver slået ned, men bliver hjulpet af en tilsyneladende hjemløs Hus Forbi-sælger. Han er tidligere soldat og har gennem længere tid holdt det københavnske prostitutionsmiljø under observation. Den hjemløse fortæller John, at han er overbevist om, at en af kvindens bagmænd er tidligere tolk for de danske styrker i Irak.

Det umage par finder sammen om at afdække det betændte prostitutionsmiljø på Vesterbro, og begges liv bringes i fare, da de bevæger sig ind i en underverden kontrolleret af rockere, tidligere udstationerede soldater, udenlandske gangstere, pæne forretningsmænd og korrupte politifolk.

Begivenhederne bringer John Hilling til både Mellemøsten, Asissi, Paris og Rom.

 


© 2006 - 2009 Bylant Film&TV
All rights reserved
Design by hylbaek.com